De Testrijders geven gratis tickets weg voor Living Tomorrow! | Testrijders

U bent hier

De Testrijders geven gratis tickets weg voor Living Tomorrow!

Week Van De Mobiliteit

In het kader van de Week Van De Mobiliteit - 16 t.e.m. 22 september - geven de Testrijders elk 2 tickets weg voor Living Tomorrow! De tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

De Testrijders zijn geen racepiloten, maar ambassadeurs van elektrisch autodelen. Met hun gloednieuwe Nissan LEAF, die op 100% hernieuwbare energie rijdt, banen ze de weg voor gedeeld elektrisch vervoer. Zo laten we rijdend Vlaanderen op een toffe manier kennismaken met elektrisch autodelen en vergroenen we het wagenpark. Schonere lucht, minder files, en groene energie: dat is waar een Testrijder zijn hand voor om het stuur klemt. Ook jij kan elektrisch rijden en/of autodelen uitproberen, door één van de Testrijderswagens een (half) dagje of langer te huren via autodeelplatform CarAmigo. Je hoeft geen aparte autodeelverzekering aan te gaan, alles is inbegrepen!

Hoe kan ik mee doen?

Simpel! Boek tijdens de week van de mobiliteit een rit met één van de Testrijderswagens via autodeelplatform CarAmigo. Ben je één van zijn/haar eerste 2 huurders die boekt tijdens deze week? Dan krijg je het ticket digitaal overhandigd na de sleuteloverdracht! Om het je gemakkelijk te maken houden we hieronder bij hoeveel tickets iedere Testrijder nog heeft.* Je vindt de link naar CarAmigo via het profiel van je Testrijder naar keuze.

Testrijder Alwin - Gaasbeek (Lennik) 2 Testrijder Mattias - Leuven 2
Testrijder Chris - Bertem 2 Testrijder Nathalie - Ternat 2
Testrijder Geert - Lubbeek 2 Testrijders Nele & Ruben - Leuven 2
Testrijder Guy - Keerbergen 2 Testrijders Sylvie & Piet - Landen 2
Testrijder Hilde - Zichem 2 Testrijder Ugo - Huldenberg 2
Testrijder Inge - Wijgmaal 2 Testrijder Veronique - Roosbeek (Boutersem) 2
Testrijder Laure - Tienen/Pellenberg 2 Testrijder Wannes - Kapelle-op-den-Bos 2

Living Tomorrow

Hoe zullen we morgen wonen, werken en winkelen? Hoe zien de steden van de toekomst eruit? Hoe evolueert de gezondheidszorg? En wat met onze voeding? Jaarlijks geeft Living Tomorrow meer dan 150.000 bezoekers een antwoord op deze en andere boeiende vragen. Living Tomorrow begon in 1995 als ‘Huis van  de Toekomst’, maar is inmiddels geëvolueerd naar een veel breder innovatie- en demonstratieplatform. Jaarlijks ontvangen ze meer dan 150.000 bezoekers, waaronder zo’n 15.000 studenten (14-22 jaar). Zelfs Microsoft-oprichter Bill Gates kwam al een kijkje nemen en was behoorlijk onder de indruk.

>>>  ONTDEK LIVING TOMORROW  <<<

Wedstrijdreglement

*Deze actie is enkel geldig op boekingen die gebeuren vanaf maandag 17/09/2018 om 00:00 's ochtends. De effectieve rit hoeft niet noodzakelijk tijdens de week van de mobiliteit plaats te vinden. Tickets zijn enkel te verkrijgen zolang de voorraad strekt. Bovenstaande tabel wordt regelmatig geüpdatete maar blijft een indicatie, geen absolute verbintenis. Tickets worden pas na overhandiging van de sleutel overgemaakt, niet bij de boeking zelf. De tickets worden digitaal doorgestuurd. Max. 1 ticket per individuele huurder.