Bedrijven | Testrijders

U bent hier

Bedrijven

Laat je werknemers kennismaken met de voordelen van elektrisch rijden

Je wil je bedrijfsvloot elektrificeren, maar je werknemers aarzelen nog? Laat ze dan eerst zorgeloos proeven van elektrisch rijden. Huur nu al de allernieuwste versie Nissan LEAF 40 kWh 2.0 via het proefproject Testrijders.

Een unieke kans om je werknemers het plezier van ecologisch rijden te laten ervaren! Een bezoekje aan een klant, de dagelijkse rit naar huis of een gezinsuitstap in het weekend? Ze kunnen het allemaal uittesten. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. De Testrijders verhuren hun wagen via CarAmigo, zo ben je als ontlener correct verzekerd en geniet je van 24/24 bijstand bij pech. Maak een ledenprofiel aan als bedrijf, CarAmigo verifieert of aan alle criteria voldaan is en activeert je profiel.

  2. Stel een pool samen van 2 tot 5 werknemers die graag een elektrische wagen willen uitproberen. Zij dienen zelf een persoonlijk bestuurdersprofiel aan te maken dat eveneens geactiveerd dient te worden door Caramigo.

  3. Nu kan je een Nissan LEAF huren voor één of meerdere dagen bij onze Testrijders. Je registreert de werknemer in kwestie gewoon als ‘bijkomende chauffeur’.

  4. Je werknemer spreekt met de Testrijder de gepaste tijd en plaats af voor de sleuteloverhandiging. Per huurbeurt wordt een aparte overeenkomst opgesteld en ondertekend.

  5. Na de autodeling ontvang je een digitaal ontvangstbewijs met een detail van de kosten
     

Lees alvast de ervaringen van Bart en Inge met de Nissan LEAF. 
Vragen over CarAmigo? 02 588 69 93 - benl@caramigo.co
Vragen over het project: 02 282 17 31-  info@testrijders.be