Een elektrische auto voor één week. #testrijders | Testrijders

U bent hier

Een elektrische auto voor één week. #testrijders

Lobke Gielkens - LeukeWereld.be

Lobke Gielkens, het creatief brein achter Leuke Wereld testte gedurende één week een Testrijdersauto. Leuke Wereld is de familie- en inspiratieblog van mama Lobke over de avonturen met haar kroost en hoe zij hun wereld een beetje leuker proberen te maken.

"Of ik gedurende een week in de grote vakantie een elektrische auto wilde testen samen met mijn kroost? Over deze vraag van Bond Beter Leefmilieu moest ik natuurlijk niet lang nadenken, want wie wil dat nu niet? In het kader van hun gloednieuwe project Testrijders mocht ook ik een week lang testrijden met een elektrische Nissan Leaf. En het was meteen liefde op het eerste zicht, geloof mij."

Elektrisch rijden. Klaar? Start!

"Als drukbezette moeder van drie kinderen ben ik heel vaak ‘onderweg’. Van de ene hobby naar de andere, van de vakantieopvang naar huis en de volgende dag weer terug. Ook voor mijn job ben ik vaak op de baan. Onlangs ging ik over tot de aankoop van een elektrische bakfiets en daar heb ik nog geen ogenblik spijt van gehad, het deed mij zelfs even twijfelen of we geen auto zouden wegdoen en de bakfiets als tweede mini-auto zouden gebruiken. Spijtig genoeg wonen wij op de boerenbuiten en daardoor is het moeilijk om hier helemaal autoloos door het leven te gaan. Want ook in het weekend maken we geregeld gezinsuitstapjes en tijdens vakanties moeten we ook op een betrouwbare en veilige auto met voldoende laadruimte kunnen rekenen."

Dit artikel werd verscheen via www.leukewereld.be. Lees hier het volledige verhaal.

 

Auteur: Lobke Gielkens